Boeken bestsellers

Tips

Iedere maand plaats SchrijversenBoeken.nl aansprekende nieuwe boeken in het voetlicht. Deze maand geeft Schrijversenboeken.nl speciale aandacht aan:

Steve Jobs de biografie

Steve Jobs de biografieSteve Jobs is medeoprichter en was jarenlang de CEO van Apple Inc. Steve Jobs wordt beschouwd als pionier van de computerindustrie en is de drijvende kracht geweest achter de ontwikkeling van onder andere Mac OS X, de iPhone en iPad. Op 24 augustus 2011 kondigde Jobs via een brief aan het personeel en de wereld aan dat hij niet langer aan de eisen die aan een CEO worden gesteld kon voldoen en dat hij zijn functie als CEO per direct neerlegde.

Steve Jobs de biografie is de enige geautoriseerde en volledige biografie van Steve Jobs. Auteur Walter Isaacson heeft de afgelopen drie jaar exclusieve en unieke gesprekken voerde met Jobs, zijn familie en vrienden, om een beeld van de mens Steve Jobs te krijgen. Maar Isaacson heeft ook gesproken met collega's bij Apple en met zijn concurrenten, om een beeld van de zakenman te krijgen. Wie is de man die de wereld aan zijn voeten kreeg met Apple?

Steve Jobs de biografie is voor 25,- verkrijgbaar bij Bol.com...

Blauwe Maandag van Nicci French

Nicci FrenchFrieda Klein is psychoanalytica. Ze leeft een strak georganiseerd leven, dat vooral gericht is op het helpen van anderen. Niet alleen haar patienten, maar ook haar familie en vrienden kunnen altijd op haar rekenen. De onrust in haar hoofd probeert ze te verdrijven met lange nachtelijke wandelingen door haar geliefde Londen.

Frieda is ervan overtuigd dat wat zich in het hoofd van haar patienten afspeelt controleerbaar is. Maar als een van haar patienten vertelt dat hij ervan droomt een kind te hebben, met rood haar en sproeten, en kort daarna een jongetje verdwijnt dat aan die omschrijving voldoet, wordt Frieda geconfronteerd met de onbeheersbare werkelijkheid die zij altijd angstvallig buiten de deur heeft weten te houden.

Blauwe Maandag is voor 19,95 verkrijgbaar bij Bol.com...

Gevallen van Karin Slaughter

Karin Slaughter Gevallen

Op 6 juli verscheen de nieuwe thriller van Karin Slaughter.

Wat begint als een normale dag zal voor Faith Mitchell eindigen in een vreselijke nachtmerrie. In haar moeders huis wordt ingebroken, een onbekende man dood wordt gevonden en een gijzeling vindt plaats. En nergens een spoor van haar moeder…

Faith gaat op onderzoek naar de overvallers van haar moeders huis. Waar waren ze naar op zoek, en waarom? En waarom is haar moeder verdwenen? Heeft haar moeders verleden ermee te maken?

Gevallen is voor 19,90 verkrijgbaar bij online boekhandel Bol.com...

Doodskap van Arnaldur Indridason

Arnaldur Indridason

Doodskap van Arnaldur Indridason is met 5 sterren bekroond in de Vrij Nederland thrillergids 2011.

Een vrouw verdacht van chantage wordt onder de ogen van de politie in elkaar geslagen en overlijdt aan haar verwondingen. Het lukt de dader om te vluchten, maar alles wijst erop dat hij een incasseerder is – ingehuurd door een belangrijk en maatschappelijk gerespecteerd persoon. Ondertussen probeert een bekende crimineel herhaaldelijk in contact te komen met de politie, zij het om duistere redenen.

Doodskap is voor 19,95 verkrijgbaar bij online boekhandel Bol.com...

De zesde man van David Baldacci.

Michelle Maxwell en Sean King openen de jacht op een seriemoordenaar. Vlak voor de Maand van het Spannende Boek verschijnt het vijfde deel in de zeer succesvolle reeks rond Maxwell en King, waarin eerder Onbewaakt ogenblik, Het uur van de zonde, Geniaal geheim en Familieverraad verschenen.

De zesde man is voor 19,95 verkrijgbaar bij online boekhandel Bol.com.

Literatuur

Literaire hoogstandjes. De bestverkochte meesterwerken van dit moment.

Literaire thrillers

Laat je inspireren door de bestverkochte, bloedspannende literaire thrillers. Verhalen met intrigerende personages, onverwachte plotwendingen en een daverende climax.

Engelstalig

De bestverkochte Engelstalige boeken bij de grootste Nederlandse boekhandels van dit moment.